Je hebt alleen toegang tot de FAQ's en de helpdesk als je een contract hebt met Webdesign de Blauwe Aarde.

AANMELDING

Wanneer je aangemeld wordt in de helpdesk-applicatie van Webdesign de Blauwe Aarde krijg je twee e-mails ter bevestiging. Lees even goed door wat je daarmee moet doen want de procedure is niet helemaal duidelijk als je niet weet wat er gebeuren moet.

1e e-mail

Dag <je naam>

Ik heb een nieuw account voor je aangemaakt op naam van het e-mail adres in mijn helpdesk-applicatie Webdesign de Blauwe Aarde
In die applicatie houd ik alle hulpvragen bij en alle oplossingen.

Binnen deze helpdesk heb je een overzicht van alle vragen die ten behoeve van jou en/of je bedrijf zijn gedaan en wat de stand van zaken is sinds 11 januari 2014.

Zou je op de URL hier onder willen klikken om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

Door te klikken kom je of de helpdesk-applicatie van Webdesign de Blauwe Aarde terecht
je wordt gevraagd om je e-mail adres daar in te voeren om je wachtwoord te resetten.
Door je e-mail adres in te voeren krijg je een tweede e-mail in je mailbox

2e e-mail

dag <je naam>
Er is een vraag om je wachtwoord te resetten.

Om je wachtwoord te resetten dien je te klikken op de link hier onder.:
Click here to reset the password.

Als de link niet werkt, kopieer deze dan in je browser. Lukt het je nog niet, neem dan contact met ons op.